Vinnarum bjuder på kunglig reloadbonus

bonusrojal-Vinnarum

Hos Vinnarum bjuds alla nya spelare på ett förmånligt välkomstpaket med 100% i bonus och en hel drös med freespins, men Vinnarum är även schyssta med erbjudanden för sina befintliga kunder. Fram till och med den 31:a oktober kan du som redan är kund hos Vinnarum ta del av en 50%-ig reloadbonus när du gör din nästa insättning – upp till hela 1 000 kr.

 Vinnarums ”Bonus Rojal”-kampanj gäller bara för dig som redan har ett konto och har gjort minst en deponering i casinot tidigare. För att reloadbonusen ska bli tillgänglig behöver du bara se till att göra din nästa insättning via datorn innan den sista oktober. Du kan endast använda bonusen en gång och innan du kan ta ut eventuella vinster behöver du omsätta bonusbeloppet 35 gånger. När bonusen har tilldelats har du 30 dagar på dig att uppfylla omsättningskravet, men du börjar inte omsätta bonuspengarna förrän du spelat igenom dina egna, insatta pengar.

Omsättningen beräknas också lite olika beroende på vilka spel du väljer att spela. Slottar och spelautomater bidrar med 100% till omsättningskravet, men Baccarat, Punto Banco, Pontoon, Roulette och BlackJack räknas bara med 10% och övriga bordsspel med 50%. Spelar du VideoPoker bidrar det med 30%. En lägre procentsats innebär att du behöver spela längre och satsa mer på dessa spel för att uppfylla omsättningskravet. Läs mer om Vinnarum här.

Lämna gärna en kommentar

You must be logged in to post a comment.