Halloween-festen fortsätter hos Mr Green

HalloGreen3

Mr Greens 7 dagar långa HalloGreen-fest lider mot sitt slut, men än finns det chans att ta del av alla läskiga godsaker som bjuds. Givetvis är det freespins som står på menyn och idag, onsdag, behöver du bara spela 20 snurr på slotten Under the Bed för att få 5 gratisspinn på Victorious imorgon. Vill du ha ännu fler gratissnurr kan du passa på att spela 20 rundor på Mythic Maiden imorgon innan du använder dina spinn på Victorious. Då har du ytterligare 10 freespins att hämta på Magic Portals på fredag.

För att få freespinnen på det angivna spelet behöver du se till att spela dina 20 snurr på dagens utvalda slot för riktiga pengar. Satsningar som görs med bonuspengar, inklusive vinster från freespins, räknas inte i denna kampanj. Om du spelade 20 snurr på Frankenstein igår, tisdag, så har du 5 freespins att hämta på Subtopia idag. Men det kan alltså vara klokt att uppfylla spelkravet för morgondagens gratissnurr (om du vill ha dessa) innan du använder dagens intjänade spinn.

Dina förvärvade gratissnurr tilldelas kl. 13:00 nästföljande dag och vinsterna behöver omsättas 35 gånger i Mr Greens casino innan de går att ta ut. Observera dock att du inte kan omsätta dem på VideoPoker, BlackJack, Roulette eller andra bordsspel.

Lämna gärna en kommentar

You must be logged in to post a comment.