Spela bingo hos Paf + vinn kryssning samt chans på 60,000 kr!

Spela Bingo hos Paf och vinn resa med M/S Birka Paradise + chans på 60,000 kr!Den 13:e juni arrangerar Paf.com återigen sin populära omgång med bingospel på kryssningsfartyget M/S Birka Paradise som trafikerar vattnen kring Östersjön. Detta innebär att du nu återigen har chansen att via Paf.com vinna en resa med fartyget, och där spela om den garanterade jackpotten som är på hela 60 000 kronor! För att få en av de eftertraktade final-platserna på kryssningen gäller det att du anmäler dig och spelar hos Paf.com senast den 13 :e april. Dessutom följer “Babsan”, eller Lars Åke Wilhelmsson, med på resan!

Anmälan görs på Pafs hemsida genom att klicka på länken ”Let´s Bingo med Babsan – Glamourens drottning!” som återfinns i den högra spalten. För att anmäla dig till utlottningen av final-biljetterna anger du ditt namn och den e-postadress som är kopplad till ditt konto.

Nästa steg är att spela Silver Bingo Variant för så lite som €10 innan anmälningsperioden upphör den 13:e april. Enklare än så kan det inte bli få en chans på 60 000 kronor! Totalt vinner 20 lyckliga personer var sitt finalpaket. Om just du är en av de lyckliga vinnarna kommer du få reda på detta under vecka 15. Alla vinnare meddelas via den e-postadress de angivit vid anmälan, och som är kopplad till deras konto hos Paf, så kom ihåg att kontrollera så att upgifterna är korrekta.

I finalpaketet ingår en tur- och returresa Stockholm-Mariehamn med M/S Birka Paradise, för vinnaren och en gäst. Ni kommer att få bo tillsammans i en bekväm Paradise Class-hytt och bjudas på smörgåsbord samt dryck för kvällen. Den av er som vunnit kommer också att få en finalbingobricka.

Då också “Babsan” som sagt hänger med på resan,  kommer du garanterat att bjudas på en oförglömlig resa som går i glittrets och glamourens tecken. Med 20 finaldeltagare blir ni ett glatt gäng och kanske finner du också några nya vänner, förutom att ges chans på storvinsten!

Besök Paf Bingo här

Spara, eller dela med dig?
 • Print
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • Live
 • MySpace
 • RSS
 • Technorati

Liknande:

 1. Vinn “Alice i underlandet” – DVD´er hos Bet24 Bingo
 2. Nordic Bet lanserar Bingo-sektion och ger iväg 50 kr gratis
 3. Spela “Lasse Åberg´s sällskapsresor” hos Paf och vinn solresor
 4. Vinn 10,000 kr att spela med en gång på rött/svart i Roulette
 5. Vinn en resa till “Snow Village” i Finland hos ComeOn

Lämna gärna en kommentar

You must be logged in to post a comment.