“Jackpott-jakt” hos Paf.com – Spela jackpottspel vinn €2000

Jackpott-jakt hos Paf.com
Just nu om du spelar på Paf.com´s jackpott-spel
har du möjlighet att deltaga i en utlottning av 2,000 euro! För att få chans på detta behöver man enbart spela för minst €5 på någon eller flera av Paf´s spelautomater som inkluderar en jackpott, senast den 3:e januari, och oavsett om du här vinner eller inte deltar du som sagt i en utlottning av €2,000 extra!

Innan du dock spelar för dina €5 eller mer, måste du göra en föregående anmälan hos Paf.com på kampanj-sidan för detta erbjudande, och där fylla i ditt användarnamn och den email-adress du har angiven i ditt spelarkonto hos Paf.com. Därefter är det som sagt bara att spela för minst €5 på ett valfritt automatspel som inkluderar en jackpott, och du kan ta del av erbjudandet oavsett om du gjort någon insättning eller inte tidigare hos Paf.com.

Utlottningen av de €2000 sker vecka 1, och vinnaren meddelas då personligen via epost. Lyckas du inte vinna denna extra-vinst, kanske du som sagt endå lyckas kamma hem någon av Paf´s jackpottar som förnärvarande har ett samlat värde på över 100 miljoner SEK! De €2000 står sig då trots allt ganska blygsamt!

Besök Paf.com här

 

  • Tweet

Liknande nyheter:

  1. “Jackpott-jakt” hos Paf Casino
  2. Spela “Lasse Åberg´s sällskapsresor” hos Paf och vinn solresor
  3. Spela bingo hos Paf + vinn kryssning samt chans på 60,000 kr!
  4. Vinn plats till landbasad spelautomats-turnering hos Paf på Åland
  5. Vinn resa till Selma Spa i Värmland hos Paf.com

Lämna gärna en kommentar

You must be logged in to post a comment.